Sunnuntaina jalka oli ihmeparantunut kylmähoidon ja tulehduskipulääkkeiden ansiosta, joten pääsin takasin vesille. Päivän tauko teki hyvää ja rohmusin aaltoja innokkaasti sekä aamulla että iltapäivällä. Keli on ollu edelleen pientä (3ft), sitä reggaebileiden jälkeistä 11ft ei sitten ikinä tullutkaan. Pienestä kelistä huolimatta, tai ehkä juuri sen ansiosta tänään oli reissun tähän saakka parhaat surffit. Smuutteja hyviä aaltoja ja ihan tyyntä.

Kiitos Ville ja Asennesurf, meillä on täällä mukana GoPro kamera! Sain iltapäivällä käyttöön laudan johon saa GoPron kiinni, mutta huomattiin siinä samalla että kamerasta oli joku klipsu hajalla. Sain onneks varaosan kameraan iltapäivän ajaksi. GoPron käyttö osoittautui aika hankalaksi kun mä olen aina niin onnettoman myöhässä tuolla vedessä, että siinä vaiheessa kun tajuaa, että seuraavaan aaltoon kannattaa meloa, ei todellakaan ehdi enää painaa mitään kameran nappia. Videosaalis meinaskin jäädä laihaksi, ennenkun sitten päätiin pitää kameraa päällä melkein kokoajan. 
Tässä pari kuvaa GoPro matkuista. Jos pääsen vielä uudestaan surffaamaan sen kanssa ja saan lisää matskua, niin sitten vois tekaista jonkun videopätkän. Täällä on myös lonkkari johon saa kameran kiinni. Ootan hulluna että päästään Aliisan kans tandemsurffaamaan sillä, mut Allun pitää vielä harjotella pari kertaa ennen sitä. Mutta sitten otetaan kamera ehdottomasti mukaan! Ja kamera tulee myös tänään (eli ma) iltapäivänä mukaan, kun Nelson lupas kuvata mua vedestä!

Eilen oli myös hauska ylläri kauppareissulla, kun bongasin itteni 
Women’s Surf Adventures mainoskortista. 
Mainokset