Taas on se aika vuodesta kun saa alkaa kaivella bikineitä ja sortseja kaapin uumenista, uutta surffireissua nimittäin pukkaa! Ja kuten huomaatte, myös blogi on saanut sen kunniaksi uuden ilmeen. Matkaan lähtee tällä kertaa vain Tiina. SurfLove’nReggae jatkaakin jatkossa Tiinan omana blogina, eli Aliisan juttuja ei täältä enää löydy. 

Matka alkaa maaliskuun 11. päivä. Eli nyt on oikein mainio aika aloittaa matkafiilistely! Vuoden 2012 ekana surffikohteena on… yllätysyllätys… Costa Rica ja Nosara! Tämä ei varmasti ole yllätys kenellekään mut tuntevalle. Sen verran on tullut hehkutettua kyseistä paikkaa, jonne olen menossa nyt neljännen kerran. Tällä kertaa tarkoituksena on myös katsastaa muita lähispotteja mm. Costa Rican ehkä tunnetuimmat spotit Ollie’s Point ja Witches Rock. 
Hypätkäähän kyytiin!
Fiiliskuvana Malia Manuel ja Kiana Flores.
Mainokset