Terkut peiton alta, täällä kärsitään kaameasta flunssasta. Ei huvittaisi yhtään luimistella sisällä varsinkaan kun: 1) myöhään alkanut ja aikaisin (surffin takia) päättyvä snoukkakausi on nyt parhaimmillaan, 2) tein viime viikolla vaikeimmat telinevoimistelutemppuni ikinä ja nyt on kauhea hinku päästä treenaamaan lisää, 3) surffitkin lähestyy ja senkin takia tekee mieli urheilla kaikkea muutakin, esim. uintia.

Mutta ei auta, huilataan nyt himassa. Nyt olisi hyvää aikaa suunnitella tulevaa reissua, mutta sekin on jo suunniteltu 🙂 Tällä kertaa ei ollutkaan juuri mitään suunniteltavaa koska kaikki on jo ihan tuttua juttua tai sitten sellaista mistä mun ei trvitse huolehtia. Ensimmäisen viikon majapaikka on vielä auki. Sillon on kuitenkin tarkoitus asustella mahdollisimman lähellä Guionesia. Muita vaatimuksia asumukselle on oma huone, työrauha ja toimiva netti. Ekalla viikolla on nimittäin tarkoitus tehdä myös töitä. Jännää, duunissa lomalla. Mun työ ei ole onneksi sidottu mihinkään kellonaikaan, eli pystyy myös hyvin surffaamaan. Haluan kuitenkin huoneen ihan rannan vierestä, ettei kulu arvokasta surffiaikaa matkoihin ja pääsee aina helposti tsekkaamaan aallot.
Mun office 4 viikon päästä.
Jos ette saa aina heti kiinni,
niin oon varmaan tosi kiireellisessä
board meetingissä…. 🙂
Ekan viikon jälkeen alkaa lomailu ja muutan täyshoitoon Adrianin luo. Mua on jo luvattu viedä surffaamaan ties minne secret spoteille, mutta katotaan sitten perillä minne todellisuudessa päädytään. Costaricalaiset on maailman ihanin kansa, mutta niillä ei ole minkäänlaista kykyä (vai halua?) suunnitella asioita etukäteen. ”Lähdetään huomenna klo 12 San Joseen” tarkoittaa sitä, että huomenna klo 13.30 aletaan miettiä, että mistä saadaan auto jolla päästään San Joseen. Mutta hyvää surffia, hienoja rantoja ja uusia spotteja toivotavasti luvassa toisella ja kolmannella viikolla. Mutta ei mitään suunnitelmaa. Joku sellanen tuubi olis ihan kiva 🙂
Ollie’s Point, pakko päästä tänne!
Voisin lähtee.
Mun uusin surf idoli, Sofia Mulanovich.

Yksi puuttuva asia on myös lauta. Luulen nyt vihdoinkin tietäväni mitä haluan sillä sektorilla ja aion heti kättelyssä ostaa sieltä käytetyn. Sen voi sitten joko myydä kotiin lähtiessä tai jättää sinne odottamaan seuraavaa kertaa.
Carissalla on mistä valita. Voisin pihistaa yhden
tuolta varastosta. Ei se varmaan huomais mitään…
Sunset surffiin on hyvä lopettaa. Alle 4 viikkoa ja
mäkin pääsen! ❤
Mainokset