Se niistä kolmen jalan keleistä, tänään oli isompaa ja huomenna ja ylihuomenna luvassa vielä isompaa. Rupee jo melkein jännittämään. Oli meinaan tänäänkin välillä jo sellasta kyytiä.. Aamulla oli kivan tyyntä eikä vielä hirmukeliä (kaikki 6 jalasta ylöspäin on mulle hirmukeli). Oli ihan hyvä sessio, kun yritin vältellä isoimmat setit ja napsia niiden välissä jotain pienempiä aaltoja. Tuli tosin taas kerran todettua että en vaan osaa duck diveta. Miten siinä voi muka päästä niin syvälle ettei joudu kuohujen vietäväksi…

Iltapäivällä surffasin Donovan Frankenreiterin entisellä laudalla, jota mulle myöskin kaupiteltiin. En vaan päässy kauheesti nauttimaan laudan päällä seisoskelusta, vaan vietin suurimman osan ajasta lähinnä veden alla. Tämä pesukonesessio kesti ehkä 15 min jonkä jälkeen jouduin nöyränä toteemaan että liian iso keli ja takasin rantaan.

Muita jänniä juttuja tänään on ollut se että mulla on ollut nelivetomaasturi käytössä. 🙂

Tässä kuva aamulta.

Mainokset