Morjensta taas. Nyt on kotiuduttu takasin Nosaraan. Ja oon vihdoinkin päässy kunnolla loman makuun. Reilu viikko vielä jäljellä surffia ja chillausta. Mulle iski tässä toissapäivänä ja oikeestaan jo viime viikolla pieni surffipaniikki. Oon surffannu ehkä liiankin isossa kelissä omiin taitoihin nähden ja joutunu välillä melkoisiin pesukoneisiin. En oo oikein edes tajunnu miten isoja kelejä on ollut, ennen kuin vasta jälkeenpäin. Toissapäivästä alkaen on taas ollu vähän pienempää (noin 5-8 ft), mutta mulle iski näin jälkeenpäin joku ihme paniikki ulos meloessa. Olin vaan ihan paniikissa aina jos mitään isompaa kun 2ft kuohuja tuli vastaan ja jouduin menemään monta kertaa rantaankin sen takia.

Adrian tuli mun kanssa eilen (perjantai) illalla veteen lievittämään paniikkia. En saanu kauheesti aaltoja, mutta keskityinkin lähinnä olemaan rauhassa vedessä ja duck diveilemaan kohujen ali. Ja luulen, että paniikki on nyt selätetty. Tänään aamulla oli ainakin hyvät surffit! Päivällä ja illalla lisää!

Sitten muita uutisia. Ostin vihdoista viimein oman surffilaudan! Se on 6’0 x 18 3/8 x 2 1/4. Käytetty kapistus, mutta tosi hyvässä kunnossa. Just hyvä mulle!

Surffikuva ihan alkupäiviltä.
Mun uusi hieno lauta etummaisena ❤
Mainokset