Surffi on nyt tosi hyvää. Sopivan pientä ja tuuletkin kohillaan. Viime päivät oon ollut ihan vaan ”kotona” Guionesilla. En oo tehny mitään muuta kun käyny aamulla ja iltapäivällä surffaamassa, mutta kyllä tääkin käy ihan kokopäivätyöstä. Aamusurffin jälkeen pitää yleensä ottaa parin tunnin päikkärit ja illalla on kans niin väsyny että hyvä et ei sammu illallispöytään. Huomisesta lähtien on luvassa taas isompaa keliä. Oon päässy jo ohi viime viikon ”vesikauhusta”, mut en nyt varsinaisesti odota innollakaan 10ft keliä… Tänään joku random tyyppi huuteli vedessä innoissaan että ”Jes, kohta saadaan isoo keliä ja triple overhead…” Näytin varmaan sen verran huonovointiselta siinä vieressä, että sen piti perustella miks iso keli on niin hyvä asia. Ja perusteluhan oli, että longboardit on poissa pelistä. Koitetaan siis ajatella positiivisesti: mitä isompi keli, sitä enemmän tilaa vedessä.

Surffiennuste.

Mun lautaan oli ilmestyny pieni dingi, mutta Adrian lupas korjata sen. Sitten pitäis myös hommata lautapussi, että saan tuotua laudan kotiin. Mietin ekana, että jättäisin laudan tänne odottelemaan seuraavaa kertaa. En mä kuitenkaan taida raaskia luopua siitä niin pitkäksi aikaa ja ompahan myös vapaammat kädet suunnitella seuraavia surffireissuja. Eli lauta tulee kotiin. Sitten voi käydä suomisurffillakin.

Nätti aalto eiliseltä. Blondi on vaan hieman kuutamolla
ja kattelee ihan väärään suuntaan…

Mites toi stanssi…

Mainokset