Lalalalalaa, my beauty has arrived! ❤

Surffikuume nousi taas uusiin sfääreihin. Sain juuri kotiin kuljetettuna upouuden ja ihanan Asenne laudan. Se on matkannut pitkän matkan Balilta Suomeen ja se on tehty just mulle kaikkien toiveiden mukaan. Tämä onkin mun ensimmäinen custom lauta ikinä. Se on 5’11 pitkä, 19 leveä ja 2 5/16 paksu.

Custom laudan tilaaminen oli jännää. Ensin piti ihmetellä, että miten sitä saa kaikki lautaa koskevat toivomukset siirrettyä paperilappuselle muutaman numeron muodossa. Ja sitten piti jännittää että miten ihmeessä se sheipperi osaa niiden numeroiden perusteella tehdä just mulle sopivan laudan. 

Kaikesta jännityksestä huolimatta lauta ainakin näyttää juuri sellaiselta kuin pitääkin! Mutta vielä pitää jännittää 50 pitkää päivää, että pääsen sen kanssa veteen. Koska siinähän sen vasta tietää miten lauta toimii ja onko se sopiva. Mun kaikki viimeaikaiset vuokra/laina/omat laudat on ollet pitempiä, mutta ohuempia ja kapeampia kuin tämä uusi, joten senkin takia odotan erityisellä jännityksellä miltä tää uusi lauta tuntuu. Melonnan pitäisi ainakin olla iisiä tällä volyymilla.
Päästäisköhän ne mut Hervannan uimahalliin pulikoimaan laudan kanssa…
Uusi lauta takaa…
…ja edestä
GoPro plug
Future fins
Logo
Pura Vida
Onnellinen omistaja
Mainokset