Kaikki ketkä käyttää bikineitä allday everyday, tietää varmasti että jossain vaiheessa se alkaa tuntua niskassa. Mutta nyt on tämäkin ongelma ratkaistu! Maailman hyödyllisin ja samalla yksinkertaisin bikiniyläosan tuunausvinkki löytyi, mistäs muualtakaan, kuin Goldfish Kiss:stä.

Joissakin vartavasten surffiin tarkoitetuissa bikineissä yläosan kiinnitysnarut menee selästä ristiin. Ei paina niskaa ja pysyy yleensä hyvin päällä. Ja tämän saman tempun voi tehdä itse mihin tahansa narubikineihin. Ja todella helposti.
Kas näin:
Ota tavallinen kolmiobikiniyläosa. 
Solmi niskan taakse tarkoitettu naru ristikkäisen puolen
selän taakse menevään kiristysnaruun. Tarkasta että
pituus on sopiva. 
Solmi samalla tavalla toinenkin puoli. 
Valmis!
Hifistellymmässä versiossa leikataan selän taakse tarkoitettu naru lyhyemmäksi ja tehdään narun päihin lenkit. Niskan taakse tarkoitetut narut pujotetaan ristikkäisen puolen lenkkiin ja solmitaan yhteen. Näissä oransseissa bikineissä niskan taakse tarkoitettu naru ei ole tarpeeksi pitkä tähän, mutta kuvasta näkyy kuitenkin, miten homman pitäisi mennä. 
Hifistelty versio, jonka saa tiukemmin kiristettyä päälle.
(pahoittelut hämärästä kuvasta…)
Tuo simppelimpi versio tuntui ihan napakalta päällä ajattelin kokeilla sitä ensin in action, eli siis surffatessa ja vasta sitten tarvittaessa askarrella hifi-version.

Tässä vielä ennen-jälkeen kuva viimeaikaisista bikinituunauksista. Alaosahan askarreltiin kuntoon jo aikaisemmin täällä. Ja näyttää muuten sata kertaa paremmalta jälkeen -kuvassa. Vaikka olin oikein asetellut nuo oranssit ennen-pöksyt jalkaan 2 sekuntia ennen kuvan ottamista. 😀 Kyseessä on siis ihan samat bikinit, vaikka onkin eriväriset.

DIY Cross back scrunch butt bikini –
Before/After
Ps. Alan olemaan jo aika kypsä tähän pelkkään bikinien näpertelyyn. Vois pikkuhiljaa alkaa päästä jo itse asiaan eli surffaamaan. Vielä kolme viikkoa! 🙂
Mainokset