1. Learn to read surf forecasts.
2. Surf
3. Surf more, vaikka sitten uima-altaassa… 🙂
4. Surf better. Mallia näyttää Coco Ho. (kuva)
5. Surf Ostional (kuvassa), Peladas, Barrigona & Garza.
(kuva)
6. Surf Pavones. (kuva)
7. Habla  español.
8. Practice press to handstand. (kuva)

En yleensä harrasta tallaisia listoja, ja olen sitä mieltä, ettei kenenkään pitäisi ottaa liikaa paineita mitä kaikkea pitää tehdä ja suorittaa tiettynä aikana. Ainakaan lomalla! Tämäkin lista syntyi ihan vahingossa toista postausta tehdessäni, mutta siitä tulikin aika hauska, joten julkaisen tämän ihan omana postauksenaan.

Tavoitteita saa ja pitääkin olla, kunhan niihin pyrkiminen ei aiheuta liikaa stressiä. Ja ei kai tässä listassa mitään kovin stressaavaa ole. Paitsi ehkä espanjan ymmärtäminen tällä kielipäällä… Puhuminen sujuu kyllä. 🙂

Ihanaa kesää kaikille! Uskomatonta että on vasta toukokuu. Viimeiset pari viikkoa on ollut jo niin lämmintä. Nyt nautitaan kesästä!

Mainokset