Viimeisiä päivä viedään Suomessa. Tässä on ilmaantunut yllättävän paljon lähtökiireitä ja kaikkea säätämistä. Miten sitä aina huomaa viime tipassa, että passi on menossa vanhaksi, pankkikortti pitää uusia ja vakuutuksetkaan ei ole ajan tasalla. Ja miljoona muuta juttua. Mäkun olin suunnitellut, että viimeiset viikot Suomessa olisi vaan rentoa lomailua, mutta nyt on saanut juosta kieli vyön alla joka paikkaan ja soittaa miljoona puhelua. Ja siitä tulikin mieleen, että puhelinliittymäkin pitää vaihtaa.

Passi check, eli tärkein on jo.  Vielä on silti monta
juttua, mitä pitää tehdä ennen lähtöä.

Asioiden säätämisen ohella olen heilunut jumppasalilla. Se on isoin asia, mitä mulle tulee Costassa ikävä. Normaalisti surffilomaan valmistautumiseen kuuluu mulla uintitreeni ja ekstraselät jumppasalilla (en käy kuntosalilla mutta teen lihaskuntoa telinevoikkatreenien yhteydessä). Tällä kertaa en ole tehnyt niitä. Vapaauintitreenistä on ehdottomsti apua surffimelontaan, mutta nyt olen halunnut käyttää kaiken treeniajan vain ja ainoastaan niihin juttuihin joista tykkään eniten! Eli voltteihin. Tein muuten eilen ensimmäistä kertaa ikinä kolmoisvoltin (trampalta volttimonttuun). Se oli mahtavaa!
Mulla on hyvin harvoin kamera jumppasalilla mukana, mutta löysin pari treenikuvaa viime kesältä. Tältä se suurinpiirtein näyttää. Nojikset eli eritasonojapuut on mun lemppariteline ja treenaan niillä melkein joka kerta kun olen voimistelemassa. Sen sijaan mä puomilla on todella harvinainen näky. Puomi on mun inhokki enkä kovin usein vapaaehtoisesti kiipeä puomille. Tuo jalannosto on suunnilleen vaikein liike mitä uskallan nykyään tehdä puomilla. 🙂
Jättiläinen lemppariteline nojiksilla.
Tää ei tainnut mennä ihan putkeen…
Puomi ja mä ei olla parhaita
kavereita. Jalannoston uskaltaa
just ja just tehdä…

Jumppasalitreeni on paitsi superhauskaa, se tuottaa myös tulosta. Kokeilin eilen teeneissä kesän to-do listallakin olevaa press to handstandia ja sehän meni oikein nätisti! Enkä ole edes harjoitellut kyseistä liikettä pitkään aikaan (enkä ole oikestaan ikinä uskonut että voisin päästä kyseisen liikkeen). Piian joogalla on selkeästi ollut vaikutusta asiaan. Jes! Kunhan pääsen Costaan ja harjoittelen pressiä lisää, voin tehdä press to handstand postauksen ja treenivinkkivideon tänne blogiin (erityisesti Markolle!).

Nyt takasin jumppasalille ja niin monta volttia kuin lauantaihin mennessä ehtii! Lauantaina matkustan Helsinkiin ja sunnuntaiaamuna lähtee kone.

Loppuviikosta tulee kolmas suffityttöhaastis tosi sporttisesta ja kovaa treenaavasta mimmistä, joka on myös innokas surffin harrastaja. Ja seuraavan kerran postaan Costa Ricasta!

Mainokset