Meidän oma pieni ja suloinen kämppä on alkanut tulvia. Oikein kivaa. Tai siis ei. Meille tuli korjaajakin, joka ”korjasi” keittiön ja kylppärin viemärit yms. tekemällä avo-ojan pihalle(?!?). No siitä ei yllättäen ollut paljoa apua, joten jouduttiin evakkoon.

Onneksi kaverillani Juliella oli sopivasti huone vapaana omassa talossaan. Ja saatiin muuttaa sinne. Julielle muuton jälkeen ei ole todellakaan ollut ikävä vanhaa kämppää. Julien talo on vieläkin lähempänä rantaa kun edellinen ja aivan superluksus. Uima-allas, ihana keittiö, monta riippumattoa ja kaikki mitä nyt suinkin voi unelmakämpältä toivoa. Loistavaa. Ollaan nyt asusteltu Juliella pari viikkoa, mutta kohta pitää löytää uusi paikka koska Julie lähtee kahden kissansa kanssa takaisin New Yorkiin. 
Tässä pieni kuvaesittely Julien talosta.
Sisäänkäynti
Sisäänkäynti. Takakuistilla tuulettumassa mun Asenne
suosikit!
Talo koostuu päärakennuksesta ja kahdesta pienemmästä
bungalovista. Kaiken keskellä on uima-allas.

Mun makuuhuone päärakennuksen yläkerrassa. Kaiteen
yli näkyy alakerran kirjastohuone.
Raput yläkerran makuuhuoneeseen.
Riippumattoja löytyy joka nurkalta!
My babies.
Gettin ready for beach.
Päivät onkin mennyt aika tehokkaasti uutta kotia ja työtä etsiessä ja tietenkin surffatessa. Täällä vallitsee edelleen pieni keli, mutta välissä saatiin oikein mukavaa, ”jopa” 5-6ft surffia. Mulla oli myös pari päivää sitten paras surffipäivä E V E R. En osaa edes kuvailla sitä sen kummemmin, mutta kaikki oli vaan täydellistä. Sekä aamulla että iltapäivällä. Hyviä aaltoja, ei liikaa ruuhkaa, mutta kuitenkin hyvää ja inspiroivaa seuraa vedessä (kuten hyviä mimmisurffareita ja komeita miehiä, haha…), saat napattua kaikki aallot mihin yrität ja tehtyä jotain käännöksiäkin. Ja sellanen mahtava fiilis, että tuntee olevansa paras surffari vedessä. Huom, siis tuntee olevansa, en todellakaan oikeasti ole. 🙂  Mutta pääasia että on hauskaa ja tuntuu siltä että osaa jotain ja kaikki menee hyvin. Loistavaa. Tälläisistä surffipäivistä ei tietenkään ole mitään todistusaineistoa. Koska jos on kamera mukana, niin ne ei varmasti olisi yhtä täydellisiä. Ja sekin teki vielä surffipäivästä entistä paremman, sillä kun tulin auringon laskiessa pois vedestä Julie oli rannalla hurraamassa että hitto sä surffasit hyvin. Ja siitähän onkin hyvä siirtyä kotiterassille viinilasilliselle.
Mainokset