Heipparallaa pitkästä aikaa surflovereggae muotiblogista. 🙂 Muoti-ystäväni Julien innostamana askartelin vanhasta t-paidasta rantamekon. Alan olla jo sen verran ruskettunut (eikä täällä enää paista niin paljon aurinko), ettei enää tarvitse kääriytyä niin tiukasti hartiat peittäviin paitoihin. T-paita sai siis kyytiä saksilta. Tämän topin tai mikä lie mekko onkaan juju on niskan takaa menevä kangassuikale, joka pitää mekon päällä. Varastin idean Julielta. 🙂

Tästä lähdettiin liikkeelle. Asenne Trashed klassikko t-paita.

Tuunausvaiheesta on vain tämä yksi kuva. Saksiminen ei ollut mitenkään suunnitelmallista. Halusin leikata kaula-aukon suuremmaksi, mutta jättää hihat jäljelle. Selän leikkasin melko avonaiseksi. Niskan taakse laitoin ihan vaan hakaneuloilla ohuen kangassuikaleen, joka pitää mekon päällä. Ja toisesta olkapäästä muotoutui tuollainen muutaman leikkely ja sovituskierroksen jälkeen. Mitään ei ole ommeltu, ainoastaan leikattu ja toisen olkapään kohdalla leikattua kangasta on kieputettu olkapään yli menevän ”hihnan” ympäri ja ihan vaan solmittu kiinni. 
Kas tässä lopputulos. Uusi suosikki t-paita / rantamekko. Me like!

Mainokset