Tervetuloa tutustumaan uuteen kotiini! Huh, miten vaikeaa olikin löytää kohtuuhintainen kämppä pyörämatkan päällä Guionesista. Etsin kämppää aktiivisesti ainakin kuukauden, ja tämä oli oikeastaan ainut vaihtoehto. Hinnat on meinaan aivan järkyttäviä (oon tainnut jo muutaman kerran mainita Guionesin hintatasosta, mutta nyt joutuu taas päivittelemään asiaa. Mähän olen kuitenkin tottunut Hervannan opiskelijatalojen vuokratasoon…) Mutta onnistuin kuitenkin löytämään täydellisen pikku kodin. Tän talon nimi on Casa Mermaid, joten se sopii nimenkin puolesta täydellisesti. Ja jos talo näyttää jollekin tutulta, niin kyllä, kyseessä on sama kämppä jossa majailtiin Aliisan kanssa kuukausi marras-joulukuussa 2011.

Tässä pientä kuvaesittelyä Casa Mermaidista. Tää tuntuu nyt niin erilaiselta kun sillon pari vuotta sitten. Vaikka mikään itse talossa tai sisustuksessa ei olekaan muuttunut. Mutta nyt tää on kuitenkin mun koti, eikä mikään matkalaukun väliaikainen säilytyspaikka. 🙂 Sijaintikaan ei voisi olla parempi, naapurissa on kaksi minimarkettia joista toinen on erikoistunut terveystuotteisiin ja toisessa on myös viinakauppa. Takapihalla on uima-allas. Netti nöytyy naapureilta ja se toimii kohtalaisen hyvin. Ainut miinus on, ettei täällä ei ole pyykinpesumahdollisuutta, ja joudun roudaamaan pyykkejä kavereille pestäväksi. Oonkin koittanut parhaani mukaan välttää tätä pyykkiongelmaa oleskelemalla mahdollisimman vähissä vaatteissa. Hahaha 🙂

mun sänky ❤
Keittiönurkkaus näyttää kamalan sotkuiselta, vaikka
yritin oikein järjestellä kuvaa varten…
Syömässä baaritiskillä.
Floridan tuliainen eli hedelmätarjotin. Tää
on sellanen peruspäiväannos hedelmiä.  🙂
Kylppäri.
Kylpyhuone on selkeesti parasta mun kämpässä kun siitä
tuli monta siistiä kuvaa 🙂
Lisää kylpyhuonetta. Hiustenkuivaaja on
edelleen must, jos meinaa saada hiukset
ikinä kuivaksi täällä kosteudessa. 
Vaatehuone.
Rakastan niin tätä näkymää mikä mun
kämpästä/sängyltä on ulos. Mietin
vieläkin noita palmuja tuijotellessa,
että voiks tää olla totta 🙂
Riippumatto kuuluu myös varustukseen.
Love my new bike <3. Edellinen varastettiin, mur…
Tässä vielä talo ja tilukset kokonaisuudessaan.
Kiitos käynnistä ja morjens. Tää
tytteli lähtee nyt surffaamaan.
Mainokset