Viimeaikaiset postaukset ei ole juuri liittyneet surffiin, mutta kyllä täällä surffattukin on. Olin tosiaan tammikuussa ekoissa surffikilpailuissani. Kysessä on paikallinen kolmen kisan turnee ja tarkoituksena oli osallistua kahteen seuraavaan kisaankin. Toinen kisoista oli helmikuussa Garza reef:illä, mutta sinne oli niin sekavat järjestelyt ja kyydit että se jäi välistä. Okei, myönnetään että oisin varmasti saanut kyydin kisapaikalle, jos olisin oikein kovasti yrittänyt, mutta tiesin että olosuhteet ei olleet kovin hyvät ja ei houkuttanut odotella aamu 6sta iltapäivään veneessä omaa hiittiä ja sitten vielä odotella pari tuntia että pääsisi takaisin rantaan. Kisa oli siis ulkoriutalla. Kolmatta kisaa siirrettiin kuukaudella eteenpäin ja siihen aion mennä. Se onkin tässä koti-Guionesilla.
Täällä on selkeästi havaittavissa myös kunnon treeniä mimmisurffareiden keskuudessa. Veikkaan että kolmannessa kisassa on paljon enemmän osallistujia naisten sarjassa. Poikaystäviä on näkynyt rannoilla videokameroiden kanssa ja facebookkiin on pistetty videoanalyysin parhaita paloja. Mäkin haluan videoanalyysin!!!

Guiones surffia (kuten kaikki tämän postauksen kuvat,
ja surffarina siis minä)

Täällä on ollut vihdoista viimen isompaa keliä. Olen ollut aika paljon töissä, mutta käynyt silti surffaamassa aamulla 6-7:30 ja uudestaan tunnin verran ennen pimeän tuloa. Tuntuu että oma surffi on ihan jämähtänyt paikoilleen enkä ole surffannut yhtään tosi hyvää aaltoa vuosikausiin (tai ehkä viikkokausiin).  Kuumien lähteiden jälkeen oli muuten uskomattoman vetreät hartiat ja kevyttä loikoilla laudan päällä. Ei mitään kireyttä selässä.
Mutta nyt, noin viikon jälkeen, mun kylkiluut tai lihakset jossain kylkiluiden uumenissa on kipeytyneet ja olen toista päivää pois vedestä. Eilen oli tosi kova kipu ja luulin jo että kylkiluu on murtunut. Mut nyt se on parempi, eli murtumasta ei ole kyse mutta jotain on kyllä pielessä. Koitan nyt ottaa iisisti ainakin 3 päivää ja toivottavasti sitten pääsee surffaamaan. Tarkoituksena on lähteä kaverini Marilynin kanssa käväisemään San Josessa, Jacossa (ja Hermosassa, pakko parantua surffikuntoon!!!) sekä Santa Teresassa (haluan vihdoin ja viimein päästä Suomi-poikien Eetun ja Pasin ravintolaansyömään korvapuusteja).

Jos nyt yrittää oikein ajatella positiivisesti, niin on tässä ehkä jotain pientä edistystä havaittavissa. Oon pannutellut viime aikoina aika huolella vedessä. Ja sehän tarkoittaa ainakin sitä että yrittää. Ehkä ne temput tulee sieltä vielä joskus… Se olis meinaan kaikkein huolestuttavinta että ei edes yritä mitään uutta vaan toistaa vaan samoja vanhoja juttuja.

Roxy pro on myös meneillään ja sekin on mulle suuri inspiration lähde. Carissa Moore on aivan uskomaton! World Champion 2014. Ja onhan ne kaikki tourilla olevat aivan sairaan hyviä.
Mainokset