Höh, kykivamma vaivaa yhä ja loukkasin myös polven. Kylki on onneksi hieman paranemaan päin. Ei siis mene ihan putkeen täällä.

Surffikelit on tietenkin olleet erinomaiset. Kävin 2 päivää välissä surffaamassa kun kylki alkoi parantua, mutta harmittavasti tuli nyt toi polvivamma. Olin huonolla tuulella veteen mennessä, enkä välittänyt yhtään miten poistuin aalloilta. Ja sain sitten laudasta polveen. Siihen tuli heti ruhje, mutta jatkoin vielä surffausta ja mulla olikin ihan hyvä sessio. Päivällä polvi alkoi turvota ja jäykistyä ja iltapäivällä en pystynyt oikein kävelemään. Kylmähoitoa ja aamulla polvi olikin paljon parempi. Jopa niin paljon parempi että lupauduin ephuomiossa pitämään huomenna surffitunnin.

Kylmähoitoa.

Surffitutnti ei tunnu enää lainkaan hyvältä idealta, sillä polvi on päivän jälkeen uudestaan turvonnut ja jäykkä ja kaiken lisäksi mun terveen jalan nilkka on myös kipeytynyt. Nyt sitten vuorotellen nilkalle ja polvelle kylmähoitoa ja toivottavasti pysytyn huomenna 1) ajamaan pyörällä surffikoululle, 2) kävelemään rantaan, 3) näyttämään miten laudalle noustaan ja 4) raahautumaan kotiin.

En muista milloin olisin viimeksi ollut näin raihnainen. Tuntuu että mulla on ollut denguekuumeen jälkeen kokoajan jotain pielessä. Tai oikeastaan viime syksyisen Floridan reissun. En ole ollut hyvässä surffikunnossa aikoihin. Hyvällä surffikunnolla tarkoitan sitä että jaksaa meloa hyvin ja muutenkin on voimia surffata isoissakin aalloissa.

Kylki- ja polvivamminen surffari. Ja apua, mikä tuo
oikea käsi oikein on…

Mietiskelin että mistä nää vammat oikein johtuu. Enkö mä osaa surffata enää lainkaan kun vaan hajotan itseäni kokoajan. Mutta ajattelen positiivisesti, että oon vaan yrittänyt enemmän ja kovemman ja kaikkia uusia juttuja. Tänä vuonna mulla on ollut fokuksena surffauksessa, että kaikki aallot pitää aina surffata kunnolla loppuun saakka (kuten kilpailuissa pitää tietenkin tehdä). Ei siis mitään safety exittejä vaan aina pitää tehdä se viimeinen käännös vaikka vaahtoihin. Ja sen takia onkin tullut pannuteltua huolella ja tehtyä vaikka minkänäköisiä kylkisukelluksia…

Mutta nyt ei auta kun huilata. Jos vaikka viikon päästä olisi taas surffikunnossa. Ja muistutuksena itselle, että ei saa olla huonolla tuulella veteen mennessä. Tai saletisti sattuu jotain. Lupaan olla jatkossa paremmin mielin 🙂 Ja niinhän mä yleensä olenkin, mutta joskus muut ihmiset aiheuttaa v*****sta ja päänvaivaa…

Kohta mullakin on tällainen. Tosin ei näin uusi ja
kiiltävä, mutta isompi!

Muista kuulumisista sen verran että muutan 1,5 viikon päästä uuteen kotiin! Taas kerran. Neliöt tuplaantuu ja hinta puolittuu. Ja sitten mulla tulee olemaan myös se kauan kaivattu pyykkikone. Uuden kämpän myötä matka rannalle tuplaantuu. Mutta ei hätää, ostin tänään ensimmäisen moottoriajoneuvoni ikinä, eli ATV:n. Jes! Ja ei se matka rantaan siltikään ole tavattoman pitkä, ehkä 15 min polkupyörällä. Esittelen uuden kodin sekä mönkijän kunhan pääsen muuttamaan ja saan mönkijän käsiini. Tehdään huomenna viralliset kaupat.

Mainokset