Huomenna kisataan! 🙂

Huomenna on Nosara Triple Crown finaali. Kävin äsken ilmoittautumassa ja maksamassa kisamaksun 20 USD. Ja sen jälkeen kävin vielä hiomassa temput kuntoon. Eli surffaamassa pari minikokoista closed out aaltoa… Kaikki siis valmiina huomista varten. Surffilautakin sai ottaa tänään päivätorkut sängyssä peiton alla, että se on varmasti pirtee ja hyvällä tuulella huomenna.

Paras ilmeisesti tottua siihen että olosuhteet
surffikisoissa on aina suoraan sanottuna
surkeat… 

Ennuste huomiselle näyttää ei niin lupaavalta: ”ankle to waist hight”. Buhuu… Eli samanlaista keliä luvassa kuin Barrigonan kilpailussa. Mutta tankkaus on ainakin kunnossa. Kävin hakemassa jäätelön, muffinsseja ja kolan. 😛

Nyt pienet päikkärit ja sitten lähdetään hakemaan vähän vetreyttä surffisuoritukseen Samaran reggaeillasta. 🙂

Iltapala 🙂
Mainokset