Kiitoksia videokonvertterivinkeistä!

Tsadaa, tässä se nyt tulee, pieni videoklippi surffauksestani. Olisi niin kivaa laittaa tänne video, jossa on parhaat surffisuoritukseni tämän kevään parhailta sessioilta Guionesilta ja Nicaraguasta. Mutta valitettavasti sellaista videota ei ole olemassakaan.
Tässä kuitekin yksi aikainen aamusessio muutaman viikon takaa. Kameran takana oli Nelson joka kuvasi sekä mua että Paoa. Kuten videoanalyysipostauksessa jo kerroin, tämä videosessio on ensimmäinen ja ainut kerta sitten ihan aloittelijan, kun nään omaa surffaustani videolta. Ensijärkytyksen jalkeen voi jo todeta, että aivan superhyödyllistä. Tätä olisi niin hyvä tehdä säännollisesti.
Mun tekisi niin mieli kommentoida tähän vaikka mita noista aalloista ja miksi en saa edes tehtyä yhtään kelvollista käännosta… Mutta ei kai tassä selittelyt auta. 🙂 😛 Tällaisia aaltoja sinä päivänä surffattiin ja tältä se naytti. 🙂

Enjoy!

Mainokset