Surffitauko jatkuu edelleen. Mieli tekisi jo veteen, mutta koko iltapäivän on satanut ja ukkostanut. Joten ei asiaa veteen. Ja se onkin ihan hyvä. Tauko tekee taas hyvää. Ihmiset taitaa jakaantua aika lailla kahteen junaan. On niitä jotka on luonnostaan laiskoja, jo joita saa patistella liikkumaan. Ja sitten on niitä jotka eivät malta huilata tarpeeksi. Mä saatan olla joissain asioissa mukavuudenhaluinen laiskuri, mutta uhreilun ja etenkin surffin suhteen huomaan näköjään säännöllisin välialoin, että nyt on tullut huhkittua liikaa.
Vapaapäivän selfie ja tietenkin syömässä.
Onneksi tiedän mikä siihen auttaa. Lepo, laiskottelu, rentoutuminen. Ja ehkä joku muu kevyt liikunta kuten kävely rannalla, pyöräily tai vaikka skedeys. Monesti ihmisillä on vaikeaa tunnistaa omaa väsymystään ja ylikuntoa. Itse aina kuvittelen että osaan kuunnella hyvin kroppaani ja kiristää ja löysätä tahtia aina sen mukaan mitä kroppa vaatii. Mutta näköjään en osaa. Onneksi lähellä on ihmisiä jotka osaavat tämän paremmin.
Tänä aamuna olin jo päättänyt olla surffaamatta, mutta aamulla mieleen alkoi hiipiä ideoita juoksulenkistä ja mäkijuoksutreenistä. Tai ehkä pieni core treeni sittenkin. Mietiskelin ääneen vaihtoehtoja, kun poikaystävä ystävällisesti ilmoitti että mitä jos vaan huilaat jos kerran on väsyttänyt. Aivan. Niinhän se olikin.
Voi että jos Maksimakkara olis ollut täällä mun seurana tänään. Oltais
vaan köllitty koko päivä ja vähän käyty biitsillä. Tai niinhän mun
päivä kului ilman Maxiakin.
Max.
Tänään olen siis levännyt. Rauhallinen aamu, hieman venyttelyä. Ohops, kello onkin jo kymmenen. Visiitti rannalla moikkaamassa tuttuja ja katselemassa aaltoja. Sitten kävin hypistelemässä uusia surffilautoja. Oi että olisi tehnyt mieli napata uusi lauta kainaloon ja kirmata surffaamaan täydellisiä 5ft aaltoja. Sellaisia aaltoja ei kuitenkaan tänään ollut tarjolla, ja olinhan jo päättänyt pitäytyä vapaapäivässä. Ja vapaapäivä tuntuikin oikein hyvältä. Kävin moikkaamassa kaveria ja kysymässä vuokra-autoja suunnittelilla olevalle Pavones surffireissulle. Costa Rican elämässä rakastan sitä että aina on aikaa kavereille. Aina voi kipaista kenen tahansa kotiin tai työpaikallekin morjenstamaan vaikka kymmeneksi minuutiksi. Ja rannalla näkee aina tuttuja. Ei ole pakko sopia kahta viikkoa (tai kuukautta) etukäteen illanviettoa.
Ruokaa ja surffin katselua. Täydellinen vapaapäivä.
Aamupala-lounas tänään oli riisiä, paistettu muna, salaatti avokadolla ja
limellä sekä paistettua ruokabanaania. Vihreä myrkkypullo löytyy
näköjään jokaisesta kotikuvasta, ja se onkin tärkein kodin varuste
täällä. Sopii skorppareiden ja hämähäkkien myrkytykseen.

Iltapäivä onkin vierahtänyt kotona. Billabong Pro Tahiti on tarjoillut jännitystä koko iltapäiväksi, ja lisäksi oon kokkaillut ja bloggaillut. Tänään leivoin myös ekan terveysherkkuni jota varmaankin voi kutsua raakasuklaaksi. Ja oli oikein hyvää. Ja tosi helppoa tehdä. Mulla on ollut jo pitkään mielessä että haluan leipoa enemmän itse ja tehdä tervellisiä juttuja. Suomessa leivoinkin usein, mutta täällä mulla ei edelleenkään ole uunia ja terveysherkkujen tekeminen on tuntunut vaivalloiselta. Tai kai se on omasta viitseliäisyydestä kiinni, mutta vieraassa maassa ja vieraalla kielellä on vaan tuntunut vaikealta alkaa haalia tiettyjä ruoka-aineita. Mutta pikkuhiljaa edistystä tässäkin. Olenhan jo loytänyt taatelit täältä. Ainakin toistaiseksi. En nimittäin tiedä kauan sesonkia kestää. 🙂

Leppoisa päivä siis takana, mutta löysäily loppuu nyt. Illalla on palaveri mahdollisista uusista työkuvioista. Just kun aloin päästä löysäilyn makuun. Ei vaan, kyllä rahakin aina kiinnostaa. 🙂 Haaveilen tällä hetkellä Hawaiin matkasta. Ja Indoista!

Mainokset