Lomailu on ihanaa. Uusia paikkoja, uusia naamoja, actionia, rentoutumista, uusia aaltoja, hyvää ruokaa ja seuraa. Eikä liikaa suunnitelmia, vaan sopivasti yllätyksiä. Juuri tätä oli mun ja Marilynin miniloma viikko sitten. Hypättiin Marilynin mönkijän kyytiin perjantaiaamuna suuntana Playa Negra ja Tamarindo. Sen tarkempaa suunnitelmaa ei ollut.
Girls trips are the best!!! Aika massiivinen
olkapää mulla…
Valmiina lähtöön. Marilyn, Tiina, surffilaudat, reput
sekä Marilynin ”kaulapussissa” henkivartijamme
chihuahua Rocky Balboa. 
Ensimmäinen etappi oli Playa Negra, jonne pysähdyttiin surffaamaan ja lounastamaan. Olen surffannut Negralla vaan kerran aiemmin, ja tällä kertaa aallot oli huomattavasti suuremmat ja enemmän jengiä vedessä. Aika haastavaa saada aaltoja. Mutta virkistävää surffata uusilla spoteilla. Surffin jälkeen törmättiin sopivasti Marilynin kaveriin Carlokseen, joka on juuri rakentanut talon Negralle. Saatiin kutsu mennä käymään.
Playa Negra.
Smoothiet surffin jälkeen. 
Matka jatkui samana iltapäivänä Tamarindoon. Oli sopivasti perjantai ilta, joka tarkoitaa tietenkin vain ja ainoastaan yhtä asiaa: party night! Ja etenkin kun on Marilynin kanssa liikenteessä. Asuttiin Mono Loco nimisessä hotellissa ja illan menomesta oli Monkey Bar. Apinapainotteista menoa siis Tamarindossa. En edes muista milloin olen ollut edellisen kerran kunnolla viihteellä. Kotona sitä on aina muka niin väsynyt ettei jaksa harkitakaan baariin menoa, mutta uusissa paikoissa on kiva käydä ulkona. Vai pitäiskö tää ymmärtää niin että kotona poikaystään kanssa on tylsää lähteä baariin, joten käyn juhlimassa vaan muissa kaupungeissa. Mainio ilta ehdottomasti. Ja sen kruunasi lähisnägärin kana-ananas panini. 🙂
Aamulla hoideltiin hieman bisneksiä Tamarindossa sekä shoppailin itselleni uuden kellon. Suomessa en juurikaan käyttänyt kelloa, mutta täällä on ihan orpo olo ilman. Täällä tulee oltua usein pitkiä aikoja ilman kännykkää ja surffitunneilla ja muutenkin on kiva tietää paljonko se kello on. Mulla oli aiemmin tämä sama kello keltaisena, mutta se hukkui mereen. Mutta ei haittaa enää. Tykkään uudesta turkoosista väristä vielä enemmän!

Ajan tasalla… Uusi kello. 😛

Tamarindosta palattiin Negralle ja painuttiin suoraan surffaamaan. Surffin jälkeen Carlos kutsui meidät lounastamaan. Päätettin jäädä Carloksen luo 2 yöksi. Carlosilla oli vieraana myös Hawailla asuva kaverinsa. Kyseinen kaveri on hieroja ja hän on aiemmin työskennellyt hierojana ASP tourilla. Nykyään hän on töissä Blue Crush leffasta tutun hotellin spassa. Ja Maya Gabera on vakioasiakas. Sain pari ilmaista hierontaa. Ei voi valittaa. 🙂
Surffattiin Negralla 1-2 kertaa joka päivä. Tuulet ei olleet kovin suopeita ja tuuli kääntyi onshoreksi aina jo aamupäivän aikana. Lauantaina surffattiin sunset sessio myös läheisellä Playa Avellanas:lla, mutta aallot oli aika surkeita. Onshore sielläkin ja vesi liian alhaalla. Negra oli koko ajan ruuhkainen ja vaikka se onkin todella hyvä aalto, meille alkoi tulla Marilynin kanssa ikävä beach break Guionesia. Käytiin sunnuntainakin tsekkaamassa Avellanas, mutta aallot oli pieniä ja onshore joten ei surffattu lainkaan. Tehtiin pieni voimatreeni rannalla ja syötiin myöhäinen lounas rannalla olevassa kivassa ravintolassa.
Hawaiin vahvistus Wilson ja tytöt surffin jälkeen.
Luksustaloja Playa Negralla. Oikealla olevan talon
pooli tuli myöhemmin tutuksi… 🙂
Marilyn ja auringonlasku.
Playa Negran auringonlasku.
Tintti, leopardilegginssit ja auringonlasku.
Hieman pakollista voimistelua…
Maanantai olikin viimeinen lomapäivä ja vikat surffit Negralla. Vasta tässä vaiheessa aloin päästä paremmin kärryille tästä aallosta ja tämä olikin mun paras sessio Negralla. Ennen kotiinlähtöä käytiin vielä kuokkimassa luksustalon uima-altaassa Negralla. Haha. Se oli huippua. En ookaan vähään aikaan tehnyt mitään yhtä hauskaa. Kuinka jännää olikaan hiippailla pihalle ja pälyillä onko ketaan kotona ja eikai missään näy vihaisia koiria… Pool crashing sai kuitenkin nopean lopun sillä noin 20 minsan uiskentelun jälkeen hälyyttimet pärähti päälle ja luikittiin pikapikaa tiehemme. Haha!

Travelling with style… eli kuokkimassa naapurien uima-altaalla.
Mitä iloa on uima-altaasta jos ei ikinä käytä sitä… 
Testattiin myös naapurin aurinkotuolit.
Hätäsuunnitelma. Jos joku tulee kotiin niin piiloudutaan näihin
ruukkuihin…
Uusi hiusväri uima-altaan jälkiseurauksena. Kuvasta
ei näy yhtä hyvin kuin livenä, mutta tukkani
värjäytyi vihreäksi!

Kotimatkalla tsekattiin Ostionalin aallot, mutta ei jaksettu surffata. Näytti ihan ok:lta, mutta onhan tässä nyt surffattu ja meitä myös huoletti jättää kaikki omaisuutemme rannalle surffin ajaksi. Kotona ajettiin heti tsekkaamaan vielä Guiones, mutta kivoista aalloista huolimatta päädyttiin drinkeille ja chevichelle Harbor Reef ravintolaan. Mainio päätös minilomalle, joka tuntui paljon paljon pidemmältä kuin 4 päivää. Ja todellakin tuntui siltä, että oltiin kauempana kuin 100 km päässä kotoa. Ihan kun olis ollut ulkomailla. 🙂
Mainokset