Oletteko kuulleet nettisivustosta nimeltä Mushburger?

Minulta kysellään usein tiedänkö muita surffityttöjen blogeja. Valitettavasti en tiedä, mutta nyt tiedän mistä niitä saattaa löytyä. Mushburger saitti kokoaa yhteen valtavasti surffiaiheisia blogeja. Blogeja löytyy niin pro surffareilta kuin taviksiltakin sekä kaupoilta, lehdiltä ja muilta surffikulttuurin edustajilta.

Alla muutama screen shotti sivustolta. Itse en ehtinyt vielä tarkemmin syynätä blogeja. Kurkkasin läpi eri kategoriat ja päädyin Julian Wilsonin sivuille. Aion myöhemmin vilkuilla enemmän saitille listattuja blogeja, jos vaikka löytyisi uusia suosikkeja lukulistalle. Käykää tekin kurkkaamassa ja kertokaa mitkä on hyviä!

Mushburgerista löytyy myös suffiaiheisia instagrammeja!

Kaikki kuvat screen shotteja osoitteesta: http://www.mushburger.com
Ps. Mitäs tykkäätte SurfLoveReggaen uudesta ulkoasusta?
Mainokset