Heipparallaa. Hengissä ollaan vaikka blogissa onkin ollut hiljaista. Olen palannut ihanalta Meksikon lomalta ja kuulette siitä lisää pian! Tulossa on myös surffityttö Outin haastattelu. Juttu onkin jo valmis ja odottaa ainoastaan sitä, että saan hiukan paremman nettiyhteyden ja Outin kuvat liitettyä juttuun.

Kiitos muuten kaikista kommenteista ja juttuideoista. Ideoita blogiin olisi tällä hetkellä yllinkyllin, mutta toteutusta rajoittavat tekniset onglemat. Naapurin tyttö muutti pois ja vei netin netin mennessään. Ei ole siis nettiä kotona, eikä oikein muuallakaan. Meksikon hotellissa meillä oli wifi, mutta niin hidas että juuri ja juuri sai kuvan ladattua instagrammiin. Isommat blogijutut nou nou.

Tällä hetkellä täällä viidakossa on hieman muitakin haasteita. Taloni on loman jäljiltä homeen valtaama, ja etsin uutta kotia. Olen raivon partaalla tämän asian takia. Jouduin maksamaan täyden vuokran sähkö- ja vesimaksuineen vaikken ollut kuukauteen kotona. Omistaja kävi sitten loman aikana sammuttamassa tuulettimet ja voitte vaan kuvitella mikä mädäntyt homeluola tämä asunto nyt on. Valkoiset lakanat sängyssä olivat muuttuneet mustaharmaapilkullisiksi. Ällöttävää. Normaalisti minulla on aina vähintään yksi tuuletin päällä, yötäpäivää ja myös silloin kun en ole kotona. Avaudun tästä aiheesta jossain vaiheessa lisää kunhan asiat vähän selkiintyvät.

Viimeisin, mutta ei suinkaan vähäisin uutinen on, minulla on muutamia ylimääräisiä suffibikineitä ja tuon ne mukanani vuoden alussa Suomeen. Biksut ovat aivan parasta laatua ja ihanan värisiä ja näköisiä! Kokoja on tarjolla ainakin S ja M. Pysy siis kuulolla jos saatat tarvita uusia biksuja! Laitan tästä lisää infoa hieman myöhemmin!

 

Heipat homeen keskeltä, pakenen turvapaikkaani anopille. (y)

Mainokset