Mua on nyt huijattu ja pahasti. Ei täällä Kaliforniassa mitään aaltoja ole. Aivan flättiä…

Kesä on Central Calin huonointa surffiaikaa ja se on tullut harvinaisen selväksi. Tiesin kyllä että kesä on huono, mutta että näin huono… Tää oli selvästi Clayn juoni saada mut tänne. :/ Aaltoja ei siis kertakaikkiaan ole (joka päivä), joten ollaan jouduttu keksimään muita aktiviteetteja pitämään mieli virkeänä ja perberi timmissä kunnossa.

Ollaankin käyty retkeilemässä sekä Big Sur vuorilla ja Nacimiento järvellä. Big Sur tarjoaa hienoja maisemia ja aurinkoa pilvien yläpuolella. Meillä oli surffilaudatkin mukana ja yritettiin etsiä aaltoja. Clayn surffirekassa mahtuu nukkumaan hyvin ja meillä on myös kannettava kaasuliesi. Big Surilla saattaa törmätä karhuihin ja muihin villieläimiin. Clay heräsi yöllä kun luuli että karhu on kylmälaukulla, mutta se olinkin mä joka murisi peittojen alla.

Camping spotti vuoren huipulla. Herättiin porottavaan auringonpaisteeseen ja tää innokas surffari oli heti
valmiina aaltojen metsästykseen.
Ei löytyny surffattavaa, mut mikäs tässä on kölliessä.
Menomatkan maisemat.
Eväät. Noi porkkanakakut on parasta!
Pilvien yläpuolella.
Ilta aurinko Big Surilla.

Big Surin jälkeen matka jatkui Nacimiento järvelle. Kalifornia on kärsinyt pahasta kuivuudesta jo vuosia, ja Nacillakin on tällä hetkellä vettä vaan 25%. Siitäkin huolimatta se oli todalla kiva ja kaunis paikka ja todellinen wakeboard paratiisi. Lämmintä vettä, aurinkoa ja aivan tyyntä. Joka päivä. Nacilla olikin paljon wake-veneitä ja kaikkia muitakin vesihärveleitä. Meillä ei ollut venettä vaan vesijetti. Jetillä ei saa kovin ihmeellistä aaltoa aikaan, mutta meillä oli silti hauskaa kun vedettiin toisiamme surffilaudalla jetin perässä. Rantauduttiin myös pienelle hiekkarannalle ottamaan aurinkoa sekä käytiin laskemassa vesiliukua.

Jetti vesille.
Ihanat keltaiset pelastusliivit. Hassua että meressä ja isoissa aalloissa saa temmeltää mitä tahansa
ja kuka tahansa, mutta järvessä pitää olla pelastusliivit ja kaiken maailman turvaliput.

Käytiin laskemassa vesiliukua. 😀 Kaljapullojen sisältä on tässä tapauksessa vettä.
Lake Nacimiento.

Muuta hauskaa on luvassa lauantaina, jolloin on Clayn äidin 60v juhlat. Kävin jo hankkimassa 30cm sutta ja vähän höyheniä joista tulee mun juhla-asu. Kyseessä on nimittäin Wild Wild West juhlat. Niistä lisää myöhemmin!

Mainokset