Otsikko kertookin jo mitä on tullut tehtyä. Käväisin kuntosalilla. Joka on niinkin lähellä kuin meidän takapihalla. Ottamassa pari valokuvaa.

Raudan nostelu ei tosiaan taida olla tämän likan laji, vaikka se suurta muotia onkin. Olen jo aikaisemmin kertonut täällä blogissakin, että Clayn vanhempien takapihalla on tosiaan täysi kuntosali ja olen ollut siitä aika innoissani. Siinäpä mulle uusi treeni. Nyt kyykkäämään ja pakarat piukoiksi. 

Kiinnostusta on siis, ainakin hieman. Taitoa ja tietämystä niistä masiinoista sen sijaan ei ole pätkääkään. Raudannostoyritykseni ovat kuta kuinkin tällaisia. Kävelen hetken ympäri salia, ehkä nostelen ihan kokeilumielessä muutamia vapaita painoja ja kahvakulia ja totean että hemmetti ne ovat painavia. Selkä melkein jo revähti. Alkaa myös epäilyttää että lihakset kasvavat liikaa. Päädyn leuanvetotangolle vetämään muutaman leuan. Sen jälkeen teen pari kärrynpyörää ja hiippailen sisälle joko a) jääkaapille, tai b) joogaamaan, jos treeni-intoa vielä riittää. 
Joogaintoa onkin viime aikoina riittänyt. Eli tehdään sitten sitä. Pähkäilin muutama viikko ja postaus taaksepäin sitäkin, että pitääkö nyt treenata täysillä kaikkea muuta, kun ei tule enää surffattua yhtä paljon kuin ennen. Että pysyisi kunnossa. Tällä hetkellä en jaksa stressata. Liikuntafilosofiani on, että teen sitä mitä huvittaa ja se toimii oikein hyvin. Viime aikoina olenkin lähinnä joogaillut ja tehnyt pieniä kehonpainotreenejä eli siis ”kotijumppia”. 
Meillä on kotona sisällä myös pieni kuntoiluhuone. Clayn äiti on entinen liikunnanopettaja sekä pilatesohjaaja. Tai onhan tuo nykyinenkin, kun ei malta eläkkeelläkään lopettaa ohjausta. Ja hänen toimestaan talossa on huone, josta löytyy pieniä käsipainoja, kunto(?)palloja (tai mitä lie palloja onkaan), kuminauhoja, hyppynaruja ja kaikenlaisia stretching strap:ejä. Ja seinälle on kiinnitetty venyttely- ym. ohjeita. 
Tää on paljon kivempi kuin ulkosali. Kokolattiamatto ja kaikki 🙂 
Taustalla hyllyssä näkyy paitsi kuntoiluvälineitä ja kirjoja, myös lehtileikkeitä ja
muita edesottamuksia perheenjäsenten urheilusaavutuksista. Perheestä kun löytyy seiväshypyn
Olympia ja MM mitalisteja ja 10-ottelun MM mitalisti. Mitäs ne omat saavutukset
olikaan, kerran osallistuin hiihtokisoihin…
Tämä huone on mulle huomattavasti kotoisampi paikka kun raudannostosali. Pikaiset kotijumpat ja venyttelyt sujuu oikein hyvin täällä. 
Eli se siitä salikäynnistä. Mutta tulipahan käytyä.
Mainokset