Muistatteko Kap Verdellä surffaavan Outin, kenestä oli pieni haastattelu blogissani pari vuotta sitten? (onko siitä jo niin kauan…) Nyt mulla on teille iloisia uutisia. Outillakin on blogi!

Image 1
Jos jollekulle on vielä epäselvää mikä se elämän tarkoitus oikein olikaan… Onneks Outi ja mä ollaan oivallettu tämä ja voidaan nyt jakaa se myös muille. 

Multa on kyselty niin paljon, tiedänkö muiden Suomalaisten surffarityttöjen blogeja, ja nyt vihdoinkin tiedän. Outin blogi löytyy täältä:

Siipiä myöten

Hahaa Outi, pieniä paineita sinne suuntaan alkaa päivittämään entistä useammin! Mä luen ainakin jokaikisen postauksen kolmeen kertaan. 🙂

Outi on ehtinyt Kap Verden jälkeen jo ainakin Portugaliin, Nicaraguaan ja Costa Ricaan. Olin itseasiassa viime viikon Outin vieraana Jacossa. Meillä oli huippuhauskaa ja käytiin surffaamassa eri spoteilla, pidettiin video sessioita, treenattiin rannalla (jonka seurauksena ei voitu kahteen päivään nousta auton kyytiin tai poistua autosta…) ja suhattiin yleisesti ympäri Jacoa.

Image 3
Riippumattohengailu hyvän surffiretken päätteeksi.
Image 2
Outi smoothie ostoksilla Jacossa.

 

Jaco ei jostain syystä ole parhaassa maineessa täällä Guanacasten alueella, mutta itse tykkään kaupungista enemmän ja enemmän joka kerralla. Todella vihreää kuivaan Guanacasteen verrattuna ja kaikki on sopivasti lähellä pikkukaupungissa. Polkupyörällä pääsee parissa minuutissa kätevästi minne vain. Surffispotteja on paljon, ja etenkin isoilla swelleillä Jacon alueelta löytyy point breikkejä, jotka kestävät hyvin kokoa.

Musta tuli kertaheitolla vakiovieras Jacossa. Ehkä jossain vaiheessa jopa asukas.

Image
Jaco beach.

Ja hei, hienoa että olet löytänyt tänne uuden blogin puolelle! Yritän vielä askarrella kuntoon kaikkia kilkkeitä ja nappuloita, miten uutta blogia pääsee seuraamaan helposti. Sillä aikaa käykää lukemassa Outin blogia!!

 

Mainokset