Olin eilen surffaamassa suosikkiriutallani Nosaran lähistöllä. Tämä retki kustansi minulle 24 dollaria. Pari kymppiä venekapteenille reissun järjestämisestä ja loput automatkan bensoihin. Retki vie aikaa reilut kolmisen tuntia riippuen siitä kuinka kauan surffataan. Nämä surffiretket ovat joka ikinen kerta parasta ikinä. Se on kuin unelmien lomamatka paratiisiin.

Ja mikä parasta, kyseessä on kuitenkin vain arkipäivä. Ei tarvitse lähteä kauas kotoa kokeakseen jotain huippua. Ei istua lentokoneessa eikä säästää puolta vuotta. Asiat, joita rakastan ovat suoraan neneän edessä, kun vain astun ovesta ulos. Ei siihen edes tarvita kolmea tuntia eikä 24 dollaria. Puoli tuntiakin riittää. Surffilauta kainaloon ja auringon jo hiipuessa maille äkkiä juosta rantaan ja surffata muutama aalto. Mikä tahansa päivä on sen jälkeen hyvä päivä. Aina voi kävellä naama hymyssä kotiin ja suunnata onnellisena syömään ja nukkumaan. Voiko parempaa olla?

DSC_7713

Mainokset