Valittelin jokin aikaa sitten kadonnutta surffimotivaatiota ja pidin itselleni pienen kannustuspuheen. Ja nyt tulin kertomaan, että se todellakin toimi! Tämä tapahtui ollessani vielä Kaliforniassa, mutta jo siellä innostuin surffista uudelleen itseni tsemppaamana. Kyllä vaan, kylmyydestä, haista ja inhottavista ihmisistä huolimatta. Aloin käydä surffaamassa enemmän myös itsekseni ja etsin lisää itselleni sopivia aaltoja.

10995457_10152950492056731_6795150160920560436_n

Palattuani lämpimiin vesiin kellekään ei liene yllätys että olen lillunut vedessä yötä päivää. No en ihan kuitenkaan, mutta ainakin kerran päivässä on tullut surffattua. Ihanaa. Nosaraan saapuessani asuin ensimmäiset päivät kavereiden nurkissa ja olin riippuvainen muiden kyydeistä. Ja olin kokoajan käärmeissäni, kun en päässyt surffaamaan silloin kun olisin halunnut. Haha, kuulostaa niin minulta. Surffi-Tiina on siis palannut ja se Tiina, jota ei edes huvittanut mennä rantaan on tipotiessään. Kiitokset tietenkin ihanille kavereille, jotka majoittivat minua ennenkuin sain oman kämpän. Ja veivät surffaamaan.

Tänne on juuri saapumaisillaan iso swelli. Taidan lähteä rantaan kurkkaamaan miltä näyttää.

Mainokset