Saan säännöllisin väliajoin kysymyksiä vaatteistani ja toiveita voisinko esitellä niitä enemmän täällä blogissa. Jostain syystä minulla on kuitenkin ollut valtava kynnys tehdä näitä ”päivän asu” tyylisiä postauksia. Tässäkun ei varsinaisesti olla mikään muotiblogi. Tänään tuli kuitenkin fiilis että miksikäs ei. Nytkun olen taas aktivoitunut blogin parissa, niin laajennetaan hieman skouppia. Kukaan ei jaksa lukea keskinkertaisten surffisuoritusteni analysointia joka päivä, eikä aina jaksa ihmetellä ulkomailla asumistakaan. Eiköhän siihen sekaan sovi vähän kevyempiäkin aiheita, kuten vaatteet. 🙂 Itselläni muuten pyörivät vaatteet tällä hetkellä muutenkin mielessä, sillä suunnitteilla on aiheeseen liittyviä superkiinnostavia projekteja.

surf_bikini_blog_02

surfbikini

Päiväni alkoi aamusurffilla, johon valitsin valkoisen Dkoko topin ja oranssi-värikkään Morena Beachwear alaosan. Dkoko on ollut suosikkimerkkini surffiin ja muuhun ranta actioniin jo vuosia. Sen laatu on ylivoimainen muihin verrattuna. Jos uikkarien on tarkoitus pysyä päällä, kankan pitää olla napakkaa ja Dkokossa näin on. Valkoinen väri ei ole paras vaihtoehto uimiseen tai surffaamiseen hiekkarannalla, sillä hiekka jää kankaan ”sisään” ja muuttaa valkoisen harmaapilkulliseksi. Guionesilla hiekka on onneksi valkoista, joten siellä valkoisen käyttäminen on okei. Mustahiekkaisille rannoille yritän muistaa valita tummempia värejä.

Morena Beachwear on itselleni uusi tuttavuus. Kyseessä on Costa Ricalainen merkki kuten Dkokokin. Ostin tämän alaosan vasta muutama päivä sitten. Tiesin jo ostohetkellä että kangas on liian löperöä eikä tämä bikini ole paras surffiin. Mutta kun värit ovat ihanat ja nämä ovat niin mukavat päällä. En ole pitkiin aikoihin ostanut uusia surffibikineitä, joten pistetään tämä pieni lipsahdus sen piikkiin. Tulipahan taas muistutettua itseäni mikä on tärkeintä surffibikineitä valittaessa. Vyötärön kiristysnaru pitää kuitenkin pöksyt jalassa, vaikka niitä joutuukin asettelemaan vedessä. Ja tykkään siis muuten tosi paljon tästä alaosasta, joten kyseessä ei ole ihan hukkaostos.

Kainalossani tänään on Rusty Dozer 5’5. Ykkössurffilautani Pinguino Surfboardsilta on korjauksessa, joten surffaan Dozerilla. Tätä lautaa koristavat kukat on piirretty Posca-tusseilla, joka on superhelppo tapa saada väriä surffilautaan. Putsaa lauta hyvin vahasta ja liasta, taiteile haluamasi taideteos ja spreijaa päälle läpinäkyvää spraymaalia kiinnittämään väri.

after_surf

surf_bikini

tiina_koponen_surf

Aamun surffisession jälkeen palaan suihkun kautta kotiin. Päivän ohjelmassa on töitä, työnhakua ja ruokaostosten tekoa. Sadekausi on alkanut ja kaikki ulkona liikkumista vaativat tehtävät on syytä suorittaa viimeistään alkuiltapäivästä. Ellei halua kastua.

Sadekausi tarkoittaa myös sitä että saa sanoa heipat skorpioneille mutta toivottaa sammakot ja itikat tervetulleiksi. Samoin kuivuuden aiheuttama veden säännöstely ja vesikatkokset vaihtuvat ukkosten auheuttamiin sähkökatkoksiin. Paratiisin erikoisuuksia.

backyard_after_surf

No hei, oliko tää nyt mikään päivän asu. Pelkät uikkarit. Mutta tällaista elämä ja vaatekaappi täällä on. Kerrotaan vielä että tämän päivän työt ja työnhaku tapahtuivat kotona netin välityksellä, joten sitäkään varten ei tarvinnut pukeutua. Ja kyllä multa löytyy pari mekkoakin. Ehkä näette nekin joskus. 🙂

Mainokset