Tervetuloa tutustumaan surffilautaani videon muodossa. Minulla on ollut uusi Pinguino Surfboardsin lauta käytössäni pari kuukautta ja tässä videolla kerron millainen lauta on kyseessä ja mitä oikein tykkään siitä.

Tiesitkös, että Pinguino laudat ovat suomalaisia ja ne tehdään Tampereella. Mahtavaa että Suomessakin tehdään surffilautoja. Ja todella hyviä sellaisia. Pingviinien pajalta voi tilata valmiin laudan, tai jos itse sheippaus kiinnostaa niin pajalla pääsee myös tekemään oman lautansa ammattilaisten opastuksella.

Laittakaa palautetta videoista ja kertokaa jos haluatte niitä lisää. Surffivinkki -postauksissa videot voisivat olla kivoja ja havainnollisia.

Videon laatu on vähän todella kehno. Pahoitelut siitä, mutta lainassa ollut videokamera ei tehnyt parempaa jälkeä. Lupaan tehdä parempia videoita heti, kun joku kameravalmistaja alkaa sponsoroimaan mua. 🙂

surffilauta pinguino

Mainokset